Instagram’dan video nasıl indirilir?

2295
0

Instagram videolarını indirmeyi bilmiyorsanız her platforma göre Instagram’dan videolar nasıl indirileceğini detaylı bir şekilde anlattık.

Instagram videolarını indirmek, elinizde doğru araçlara sahipseniz göründüğü kadar karmaşık değildir.

Instagram, anı yaşadığınız ve bunu arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaştığınız bir platformdur. Birkaç dokunuşla, bir fotoğraf veya video çekebilir ve izleyicilerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca, başkalarıyla paylaşılan fotoğraflara ve videolara göz atabilirsiniz – peki, çevrimdışıyken görüntülemek üzere video kaydetme fikrinden hoşlanıyorsanız veya yalnızca Instagram dışında görüntülemek istiyorsanız ne yapmalısınız?

Instagram, ilgini çekebilecek videoları bulmayı ve favorilere eklemeyi kolaylaştırıyor, ancak daha sonra izlemek veya bu videoları indirmek için yerleşik bir seçenek sunmuyor.  Instagram videolarını indirmek istiyorsanız, size yardımcı olmak için üçüncü taraf araçlarına bakmak zorunda kalacaksınız (tıpkı bir PC’den Instagram’a fotoğraf yüklemek istediğiniz gibi)

Bilgisayarınızda veya cep telefonunuzda veya tabletinizde kullanıyor olsanız da, Instagram videolarını indirmek için kullanabileceğiniz çeşitli seçenekler vardır. İşte en iyilerinden bazıları.

Instagram’dan video nasıl indirilir

Masaüstü

Instagram videoları indirmenize izin veren sayısız web sitesi var ve hepsi de aynı şekilde çalışıyor. Ancak en kolay, en şık ve en güvenilirlerinden biri, DreDown.

Siteyi kullanmak için önce Instagram’ı ziyaret etmeniz ve ilgilendiğiniz videoyu yüklemeniz gerekir. URL’yi web tarayıcınızın adres çubuğundan kopyalayın, DreDown sayfasına geçin, adresindeki Instagram bağlantısını tıklayın, üste gidin ve ardından URL’yi DreDown sayfasındaki metin botuna yapıştırın. DreDown düğmesine basın, video analiz edilirken bekleyin ve ardından indirin.

Benzer şekilde çalışan diğer web tabanlı hizmetler arasında DownloadGram, Download Instagram Videos,ve Gramblast sayılabilir.

iOS

iOS ile yürürlükte olan güvenlik kısıtlamaları, Instagram videosunu indirmenin masaüstündeki kadar kolay olmadığı, ancak hala çok zor olmadığı anlamına gelir – tek ihtiyacınız olan doğru uygulama.

Seçeneklerden bir tanesi Blaze: Browser & File Manager. Sadece Instagram paylaşımının URL’sini Instagram uygulamasından kopyalayın ve ardından Blaze içine yapıştırın. İndirme düğmesine dokunduktan sonra ‘Videoyu Film Rulosuna Aktar’ seçeneğine tıklayın. Elbette, isterseniz yukarıda belirtilen web tabanlı seçeneklerden herhangi birini de kullanabilirsiniz.

Android

Android kullanıcıları için, söz konusu web tabanlı servislerden birinin kullanımı da dahil olmak üzere Instagram videoları indirmek için birkaç seçenek var. Bununla birlikte, işleri biraz kolaylaştırmak için kullanabileceğiniz uygulamalar da vardır. Bu seçeneklerden biri, Video Downloader for Instagram, adından da anlaşıldığı şeyi yapan ücretsiz bir uygulama.

Uygulama ücretsiz olduğu için, reklamlara katlanmak zorunda kalacaksınız, ancak bu çok fazla dikkatinizi dağıtmasa gerek. Video Downloader for Instagram içinde nasıl kullanılacağını açıklayan mükemmel basit bir arayüz olsa da yine de özetlemeye değer.

Instagram uygulamasında, videoyu kaydetmek istediğiniz gönderinin sağ üstündeki üç nokta düğmesine dokunun ve ‘Bağlantıyı kopyala’yı seçin. Video Downloader for Instagram’a geçin ve ‘Yapıştır’ seçeneğini seçin. Hepsi bu kadar.

Önceki İçerikOyun konsolunuzda karanlık mod nasıl açılır?
Sonraki İçerikBilgisayardan Instagram’a fotoğraf nasıl yüklenir?