2024 Yılının En İyi Droneları Hangileri?

29
0

Drone’lar etrafta uçarken eğlenebileceğiniz bir şey olsa da, bir drone’u kullanmanın en iyi yollarından biri fotoğraf veya video çekmektir. 2024’teki en iyi dronelar, yeni zirvelere ulaşmanıza ve arkadaşlarınızı ve ailenizi gerçekten şaşırtacak bazı nadir görkemli manzaraları yakalamanıza izin verecek.

Profesyonelseniz, bir drone’a sahip olmak havadan çekimlerle çalışmanızı geliştirmenize yardımcı olabilir. 

drone

2024’ün En İyi Droneları

Piyasadaki en iyi drone seçimlerimiz, yeni başlayanlar, orta düzey kullanıcılar ve üst düzey meraklıları için en iyi seçenekleri içerir. Ayrıca yarışla ilgilenen insanlar için bir tanıtım drone’u da ekledik.

dronee

DJI Mini 2

Listenin ilk sırasında ailenin en sevilen drone var. DJI Mini 2020’de piyasaya sürülmüş olabilir. Ancak bugün hala satın alınabilir. Hava fotoğrafçılığı dünyasına ilk adımlarınızı atmak isteyenler için hala mükemmel bir seçenek sunar. Kompakt, katlanabilir boyutu, bir çantaya koymanın ve her yere taşımak oldukça kolay.

Yeni başlayanlar için daha gelişmiş yolculara becerilerini test etme esnekliği sağlarken kolay bulduğumuz diğer DJI aynı kontrol şemasını kullanır. Tek bir şarjla 31 dakikaya kadar uçabilir ve 10 kilometre kadar uçuş menziline sahiptir. Küçük kamera ünitesi daha akıcı görüntüler için sabitlenir ve saniyede 30 kareye kadar 4K’da video çekebilir. 

maxresdefault 2

DJI Mini 3 Profesyonel

DJI’nin Air 2’leri ve Mavic 3’ü havadan mükemmel görüntü kalitesi sunarken, kamerayı ters çevirme ve dikey yönde video ve fotoğraf çekme yeteneğinden yoksundurlar. Sonuç olarak, görüntülerinizi sosyal medya için kullanmak isteyenlerin isteklerine karşılık verecektir.

dji mavic3pro 03

DJI Mavic 3

Drone serisinin en pahalı ürünlerinden biridir. DJI Mavic 3’ün nispeten yüksek başlangıç fiyatı, onu bu listedeki diğerlerinden önemli ölçüde daha pahalı hale getiriyor. Ancak gökyüzünden mükemmel fotoğraflar ve videolar isteyen profesyonel veya hevesli bir fotoğrafçıysanız, bu yapmaya değer olabilecek bir tercihtir.

Mavic 3, bu sayfadaki diğer drone’lardan alacağınız görüntü sensörlerinden fiziksel olarak daha büyük olan 4/3 boyutlu bir görüntü sensörü içerir. Bu daha büyük sensör, daha fazla ışık yakalamasını ve daha iyi dinamik aralık sunmasını sağlar. Sonuç olarak, 5.1K çözünürlüklü videosu, yüksek kontrastlı senaryolarda bile kırpmak için tonlarca ayrıntı ve mükemmel pozlamalarla mükemmel görünüyor.

20210306 103032.jpg

DJI FPV

DJI FPV, FPV drone uçuşunun heyecan verici dünyasına yeni başlayanlara uygun bir giriş sunar. 100 km’nin üzerinde maksimum hızını ve sağlam 4K video kalitesini sağlar. DJI FPV, daha küçük, daha hafif ve daha güvenli olan yeni DJI Avata tarafından biraz gasp edilmiş olsa da (yerleşik pervane koruyucuları sayesinde), orijinal DJI FPV hala dikkate değer.

dji air 2s fly more combo

DJI Hava 2S

1 inçlik büyük görüntü sensörü ile DJI Air 2S, gökyüzünden harika görünümlü fotoğraflar ve videolar çekebilir. 5.4K çözünürlüğe kadar video çekerken, hareketsiz görüntüler 20 megapiksele kadar DNG ham formatında çekilebilir.

Drone, tepelerde yürürken sizi takip eden bir mod ve bir ilgi noktasını otomatik olarak çevreleyen bir mod da dahil olmak üzere, kendi başınıza yürüyüş yaparken bile sinematik görüntüler çekmeyi özellikle kolaylaştıran çeşitli akıllı uçuş modlarına sahiptir.

Önceki İçerikKavurma Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikE-atık Yönetiminde Yenilikçi Yaklaşımlar