Spotify’dan şarkı nasıl indirilir?

2499
0

Ağır WiFi’nin ya da hücresel ağınızın sizi Spotify’dan uzak tutmasına izin vermeyin. İşte Spotify’dan şarkı indirmenin yolu.

Radyoda çalan bir şarkıyı kaydettiğiniz günleri hatırladınız mı? Uçakta müzik dinlemek için arşiv oluşturduğunuz o günleri? Artık, çevrimdışı dinlemek istediğiniz parçaları Spotify gibi bir müzik akışı hizmetinden indirebilirsiniz.

Ancak, şarkıları çevrimdışı dinlemek için Spotify’dan indirmeye başlamadan önce üç şeye ihtiyacınız vardır: indirme düğmesini etkinleştirmek için bir Spotify Premium aboneliği, parçaları indirmek için internet bağlantısı ve bunları saklamak için bir mobil cihaz.

Hepsi hazır mı? İndirmeye başlayalım.

Spotify’dan şarkı nasıl indirilir

Ön şartlar

Spotify, bazı cihazlarda indirmenize izin veren şeyler hakkında biraz seçici, bu yüzden kısa bir özet: Masaüstünde, sevdiğiniz şarkıları ve çalma listelerini çevrimdışı dinleme için kaydedebilirsiniz, ancak – mobil cihazların aksine – albümler ve çalma listeleri bunun dışında

 


Masaüstü
Masaüstü bilgisayarınızda sevilen şarkıları nasıl indirirsiniz? Sevilen şarkıların tüm kataloğunu bir bilgisayara indirmek daha kolay olamazdı – Spotify’ın Beğenilen Şarkılar bölümünü açın (MacOS veya Windows için Spotify uygulamasını kullanarak) ve İndir düğmesine basın. Hepsi bu kadar.


Masaüstünde çalma listeleri nasıl indirilir
Adım 1: İndirmek istediğiniz küratörlü bir çalma listesini görüntülerken, kolay erişim için kitaplığınıza kaydetmek üzere doğrudan Oynat düğmesinin sağında bulunan küçük kalp şeklindeki simgeye tıklayın ( tıklamazsanız, indirme seçeneği gizli kalacaktır).

Adım 2: Sonra, herhangi bir çalma listesinin sağ üst köşesindeki İndir kaydırıcısını değiştirin. Çalma listesi indirmeye başlayacaktır, ancak çalma listesinin boyutuna ve İnternet bağlantınızın hızına bağlı olarak biraz zaman alabileceğini unutmayın.

Kaydedildikten sonra, çalma listesine MacOS ve Windows için Spotify uygulamasının sol tarafındaki “Çalma Listeleri” bölümünden, diğer tüm çalma listelerinizle (çevrimdışı dinleme için indirilmemiş olanlar dahil) erişilebilir.


Cep Telefonu
Beğenilen Şarkılar çalma listenizi, bir albümü veya bir çalma listesini indirirken, işlem tüm panoda aynıdır. Sadece kaydetmek istediğiniz koleksiyonu yükleyin ve sağ üst köşedeki İndir düğmesine dokunun. Parçalar daha sonra indirmeye başlayacaktır.

Not: Mobil cihazınıza indirmek için bir çalma listesini veya albümü takip etmeniz gerekmez.


Cep telefonunda bir podcast nasıl indirilir
Adım 1: Bir podcast’i görüntülerken (Yararlı Trendler gibi), bilgi paneline erişmek için sağ üst köşedeki üç yatay noktaya (veya bir Android cihaz kullanıyorsanız üç dikey noktaya) dokunun.


Adım 2: Sonra, İndirmeleri Yönet’i seçin.


Adım 3: Her bölümün yanında, hangisini indirmek istediğinizi seçmenize olanak tanıyan bir indirme simgesi görünecektir.

Not: Ayrıca, bölümlerin sağındaki üç yatay noktaya dokunabilir ve daha hızlı bir yöntem tercih ediyorsanız İndir’i seçebilirsiniz.


Sorun giderme
Ek şarkılar indirilemiyor mu? Bunun sebebi, sinir bozucu cihaz başına 3,333 şarkı sınırına ulaşmış olmanız olabilir. Bu durumda, çevrimdışı dinleme kitaplığınızdan bir oynatma listesini çıkarmayı düşünün. İndirmeye çalıştığınız parçalar için alan boşaltacaktır.

Aynı anda yalnızca üç cihazda şarkı indirmenize izin verildiğini unutmayın. Daha fazla eklemeye çalışırsanız, çıkmaz bir yere gidersiniz. Bu noktaya gelirseniz tek seçeneğiniz, diğer araçlardan birinde çevrimdışı dinlemeyi devre dışı bırakarak U dönüşü yapmaktır.

Önceki İçerikİnternetten hızlı para kazanmanın kolay yolları?
Sonraki İçerikKod yazmaya başlayacaklara tavsiyeler?