Futbol Manager 25 Ne Zaman Yayınlanacak, Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu?

17
0

Futbol ve basketbol oyunları genellikle yıl gelmeden piyasaya çıkar. 2024 yılına ait futbol ve basketbol oyunları 2023 yılında çıkış görmüştü. Ancak futbolseverlerin çok beklediği Futbol Manager 25 için bir sürpriz yaşandı.

Yıllık Football Manager sürümü büyük ölçüde ertelendi. Sports Interactive, “işlerin tahmin ettiğimizden daha yavaş hareket ettiğini” iddia etti.

Sports Interactive, Football Manager 2025 çıkış tarihinin ertelendiğini ve yeni bir çıkış tarihinin onaylandığını duyurdu. Football Manager, etraftaki en başarılı futbol oyunlarından biridir. Football Manager 2024, Football Manager’ın en son bölümü 2005’teki ilk çıkışından bu yana serinin tarihinde en çok oynanan oyun haline geldi.

Sports Interactive ve Sega geçen yıl Football Manager 2025’in Football Manager serisi için yeni bir dönemin başlangıcını işaret edeceğini duyurdu. Ancak oyunun hayranları artık yeni başlangıçları deneyimlemek için daha da uzun süre beklemek zorunda kalacak. Football Manager 2025 çıkış tarihi ertelenecek.

img 6436 1

Futbol Manager 25 Ne Zaman Yayınlanacak?

Sports Interactive, Football Manager 25’in çıkış tarihinin, geliştirmedeki zorlukların ardından gelecek yıla ertelendiğini doğruladı. Geçen ay şirket, FM25’in lansmanının Kasım ayı sonuna erteleneceği ve tüm oyunun yeni Unity motoruna taşınması da dahil olmak üzere çeşitli faktörlerin “başlangıçta beklenenden daha zor” olarak kabul edileceğini duyurdu.

Sports Interactive, Football Manager 2025 çıkış tarihinin ertelendiğini ve oyunun planlanan çıkış tarihi olan 26 Kasım 2024 yerine Mart 2025’te piyasaya sürüleceğini doğruladı. Belirli platform çıkış tarihleri daha sonraki bir tarihte onaylanacaktır. 

Football Manager serisindeki yeni oyunlar genellikle Kasım ayı başlarında piyasaya sürülür. Örneğin, FM24 6 Kasım 2023’te piyasaya sürüldü, FM23 ise 8 Kasım 2022’de piyasaya sürüldü. Fakat geliştirme zaman dilimindeki gecikmeler normal takvimde bir değişiklik yapmaya zorladı.

Oyun başlangıçta önceki Football Manager lansmanlarıyla uyumlu olarak Kasım başı ile ortası arasında piyasaya sürülecekti. Başlangıçta, lansman tarihi 26 Kasım 2024’e geri taşındı. Sonrasında ise Ekim 2024’te bir gecikme daha doğrulandı.

Önceki İçerikEvde Ekmek Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikYeni Nesil Güneş Paneli Teknolojileri