VURAL ÇELİK KİMDİR? neden öldü?

9
0

Vural Çelik, 18 Mart 1973’te Ankara’da doğmuş, aslen Ordulu olan Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Ortaokul ve lise yıllarında taklit yeteneğiyle dikkat çeken Çelik, 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu’na katılarak profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Daha sonra Yasemin Yalçın Tiyatrosu’na dahil olup Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını yapmıştır.

Vuralcelik

Vural Çelik, özellikle “Avrupa Yakası” dizisinde canlandırdığı Kubilay Peynircioğlu karakteriyle büyük beğeni toplamıştır. Ayrıca, “Seksenler” dizisinde de Niyazi karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmıştır. Sinema dünyasında ise “G.O.R.A.” ve “Organize İşler” gibi önemli yapımlarda yer almıştır.

Çocukluk döneminde babası tarafından terk edilen Çelik, zorluklarla geçen bu dönemde ailesine destek olmak için sokaklarda çalışmıştır. Bu deneyimleri onun hayata daha sıkı tutunmasına vesile olmuştur.

Kalp rahatsızlıkları yaşayan Çelik, 2014 yılında kalp krizi geçirmiştir. Son yıllarında sağlığıyla ilgili sıkıntılar yaşayan oyuncu, ne yazık ki vefat etmiştir

Vural Çelik, 17 Ekim 2024 tarihinde, evinde ölü bulundu. Çelik, daha önce kalp rahatsızlıkları yaşamış ve 2014 yılında kalp krizi geçirmişti​.

Henüz tam ölüm nedeni kesin olarak açıklanmamış olsa da, sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir tedavi görmekteydi ve 2024 yılı başlarında da rahatsızlanmıştı.

Önceki İçerikBulut Bilişim Nedir ve İşletmeler İçin Faydaları Nelerdir?