iPhone Aksesuar Listesi: İşte En İyi 7

30
0

Yeni iPhone ailesi ile beraber pek çok aksesuar tüketici tarafından tercih edilecek. Yeni modelde özellikle kılıf değişmek zorunda kalacak. Bunun yanında yeni iPhone ailesine geçişlerde birçok aksesuar da ihtiyaç oluyor. iPhone aksesuar için işte bilmeniz gerekenler…

Yeni bir iPhone 16 aldıysanız veya farklı bir üst modele geçtiğimizde ilk ihtiyaçlardan biri de aksesuardır. Doğal olarak telefonu korumak, şarj etmek ve yapabileceği her şeyden yararlanmak istersiniz.

Bunun için, yeni telefonunuzu en iyi şekilde tamamlayan iPhone aksesuar seçimlerinize göz atarsınız. Şarj cihazlarından kılıflara ve aslında kullanışlı olacak kadar uzun kablolara kadar, bu eklentiler iPhone’unuzu tamamlar ve mobil hayatınızı kolaylaştırır.

iPhone Aksesuar Ürünleri

Ekran Resmi 2024 10 06 15.05.25

Anker Şarj Aleti ve Kablosu

Apple, birkaç revizyon önce yeni iPhone’lara şarj cihazları eklemeyi durdurdu. Apple şarj cihazı eklemek yerine, zaten sahip olduğunuz aksesuarları kullanabileceğiniz söyledi. Ancak ilk defa alanlar için şarj aleti gereksinimi doğdu.

Anker Nano şarj cihazı, 47 watt güç sağlayan iki USB-C bağlantı noktası içerir. Birinden 27W ve diğerinden 20W, iPhone’u hızlı şarj ve bir iPad veya Apple Watch ile şarj etmek için yeterli. Ayrıca iki Anker USB C Şarj Kablosu esnek örgülü şarj kablosu setini alabilirsiniz.

Ekran Resmi 2024 10 06 15.05.42

Magesafe Kablosuz Güç

Anker 622 MagGo, bir iPhone’un arkasını şarj etmek için tutan güvenilir ve taşıması kolay bir MagSafe şarj cihazı olduğunu kanıtladı. Apple Watch şarj kablosu gibi MagSafe olmayan öğeleri bağlamak için bir köşeye sıkışmış bir USB-C bağlantı noktası bulunur. 

Ekran Resmi 2024 10 06 15.06.16

MageSafe Destekli Kılıf

iPhone 16’nızın daha zorlu ortamlarda ya da herhangi bir yerde korunması için bir kılıfa ihtiyacı var. Daha fazla koruma sağlayan kılıflar kullanıcıların ilk tercihi olmuştur. MagSafe kılıfı, kameraların ve köşelerin etrafında tamponların yanı sıra kolay şarj etmek ve diğer aksesuarları takmak için bir MagSafe halkası içerir.

Ekran Resmi 2024 10 06 15.06.31

Standart iPhone Kılıfı

iPhone 16 satın alırsanız yeni bir kılıfa ihtiyacınız olacak. Bunun nedeni, yan taraftaki yeni Kamera Kontrol düğmesinin bir kesik olması gerektiğidir. Yeni modellerde yapılan değişiklik nedeniyle standart güçlü bir kılıfa ihtiyaç vardır. iPhone aksesuar için belki de en önemlisidir.

Ekran Resmi 2024 10 06 15.07.07

Kablosuz Şarj Pedi

MagSafe ve Qi şarj pedlerinin arkasındaki temel konsepti artık çok seviliyor. iPhone’nunuzu bir yüzeye yerleştirerek şarj etmek mümkün. Kablosuz şarj özelliği genellikle cihazı hızlı şarj etmeye yetecek kadar 10W güç sağlar ve bir şarj kablosu dahildir.

Ekran Resmi 2024 10 06 15.07.17

Araç İçi Aksesuar

iOttie Auto Sense Qi Kablosuz Araç Şarj Cihazını alın. Bu sağlam telefon montajı, iPhone’unuzu yerine sıkıştırır ve ayrıca 7,5 W güçle kablosuz olarak şarj eder. En iyi açıda konumlandırın ve sıkıca kilitleyin. Her açıdan kullanım ve konfor sağlar. Aynı zamanda güvenli bir seçenek olur.

Ekran Resmi 2024 10 06 15.05.57

AirTag’ler

AirTag’ler, diğer her şeyi bulmak için iPhone’un doğal temel uzantıları gibi hissettiriyor. iPhone 16 ve iPhone 16 Pro, Apple’ın Bul uygulamasının sizi sadece bir konumlama için değil, AirTag’lerinize tam olarak yönlendirmek için kullandığı ikinci nesil Ultra Geniş Bant çipini içerir.

Önceki İçerikBayram Namazı Nasıl Kılınır
Sonraki İçerikMikroçiplerle Sağlık Takibi ve Yönetimi