YouTube Yeni Özellik ve Güncelleme Duyurdu

5
0

YouTube, ince ayarlanabilir oynatma hızı, 0,05’lik artışlarla ayarlamalara izin veren yeni bir özellik duyurdu. Yatay modda gelişmiş tarama (iOS kullanıcıları için bu yılın sonlarında gelecek), daha büyük küçük resimler ve daha büyük metin gibi özellikler içeren bir dizi güncellemeyi kullanıma sunuyor. Bu güncellemeler web, mobil, TV ve YouTube Music’te kullanıma sunulmaya başladı.

YouTube Yeni Özellikleri Paylaştı

YouTube, “Made on YouTube” etkinliğinde yapay zeka video oluşturma araçlarını paylaşmıştı. YouTube Studio aracılığıyla içerik oluşturucular için yapay zeka tarafından oluşturulan tavsiyeler, kanal Toplulukları, gelişmekte olan içerik oluşturucuları sergilemek için “Hype” ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi güncellemeyi açıkladı.

En büyük duyuru, Google’ın Veo video oluşturma aracının YouTube Shorts’a eklenmesidir. Bu da Shorts klipleri için arka plan oluşturmayı mümkün kılıyor.

yyoutube

Çoklu Görev İçin Geliştirilmiş Miniplayer

YouTube artık kullanıcıların yeni geliştirilmiş mini oynatıcı ile bir video izlerken cep telefonunda gezinmelerine izin veriyor. Kullanıcılar, YouTube mobil uygulamasında mini oynatıcıyı yeniden boyutlandırabilir ve taşıyabilir.

Kullanıcılar, belirli bir bağlantıyı kullanarak başkalarını işbirliği yapmaya davet ederek arkadaşları ve aileleriyle çalma listeleri oluşturabilirler. Yakında, kullanıcılar TV’de bir çalma listesine eklemek için bir QR kodunu da kullanabilecekler.

YouTube, kullanıcıların fotoğraflarını kullanarak veya üretken yapay zeka ile yenilerini oluşturarak kendi özel küçük resimlerini tasarlamalarını sağlayan çalma listeleri için yeni bir özelleştirme aracı sunuyor. Özel bir küçük resim oluşturmak için kullanıcıların bir resim seçmeleri ve metin, filtreler veya çıkartmalarla kişiselleştirmeleri gerekir.

Bir AI küçük resmi oluşturmak için kullanıcılar “Yapay Zeka ile Oluştur”a dokunabilir. Ayrıca bir tema seçebilir ve yapay zeka tarafından oluşturulan kreasyonlar arasından seçim yapabilir.

Önceki İçerikDijital İkiz Teknolojisi ile Üretimde Devrim
Sonraki İçerikKara Film Dönemi: 1940’ların Sinemasal Bunalımı