Samsung Yüzük Türkiye’de Ne Zaman, Kaça Satılacak?

17
0

Samsung’un yakın zamanda tanıttığı “Ring” isimli yüzük için Türkiye müjdesi geldi. Teknoloji devi, Türkiye’de de yüzüğü satacağını duyurdu. Samsung yüzük, teknoloji meraklılarını heyecanlandırmıştı. Taşıdığı özellik ve yüzük yapısıyla yakından takip edilmişti.

Samsung’un büyük etkinliğinde tanıtılan Samsung Galaxy Ring, piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Hali hazırda birçok yerde satışta olsa da Türkiye’ye henüz giriş yapmamıştı. Ancak Samsung Türkiye’nin resmi internet sayfasında Samsung yüzük için destek bölümü açıldı.

Samsung Türkiye, ‘Galaxy Ring’ için destek sayfası oluşturması dikkat çekti. Bu destek sayfasının sonunda da yeni Samsung yüzüğün Türkiye’ye geleceği yorumlarına neden oldu.

hq720 2

Samsung Yüzük İncelemesi

Samsung’un Galaxy Ring’i teknik olarak konuşursak devrim niteliğinde değil. Her türlü akıllı halka, 2015’ten beri gizli sağlık takibi sunuyor. Akıllı saatiniz, akıllı bir yüzüğün yapabileceği her şeyi ve çoğu durumda daha fazlasını izler.

Samsung Galaxy Ring, kapsamlı bir “ayarla ve unut” giyilebilir deneyim yaratmak için yapay zeka ve son teknoloji sağlık araçlarını kullanarak Samsung Health uygulamasıyla harika bir şekilde entegre olan çok yönlü bir cihazdır. Yazılımı şu anda pazar lideri Oura’s ile pek uyuşmuyor. Çünkü birkaç küçük özellik eksik, ancak donanımı da aynı derecede etkileyici, tasarımı şık ve bir aboneliğe ihtiyacı yok.

Harika bir akıllı yüzük ve Samsung Health kullanıcıları (mutlaka Samsung telefon kullanıcıları değil, bunu Android telefonu olan herkes için erişilebilir hale getiriyor) buna bayılacak. Ancak bir saatten daha az işlevselliğe sahip olduğu düşünüldüğünde yüksek bir fiyat etiketi içeriyor.

0000165229

Galaxy Ring Öne Çıkan Özellikleri

Akıllı yüzük, daha önce şu anki en iyi akıllı yüzük olan Oura Ring’i yapan Oura Health gibi girişimlerin alanı olan Samsung için yepyeni bir formattır. Samsung’un Galaxy Ring’in başarılı olması konusunda çok fazla sürüşü var; bilinen patent başvurularına dayanarak, Google ve Apple çok yakından izliyor. Muhtemelen akıllı halkanın uygulanabilir. Yararlı ve en önemlisi karlı prototiplerini geliştirmeye hazırlanıyorlar. Sağlık odaklı giyilebilir cihazların yeni bir çağı başladığı görülüyor.

Pasif bir giyilebilir cihaz olarak tasarlanmıştır; bazı fitness uygulamaları olsa da, ana odağı zindelikten ayırt etmek için önemli olan sağlıktır. Fitness egzersizdir. Zindelik, zihinsel ve fiziksel refah, iyileşme ve sağlığa yönelik genel bir yaklaşım içeren daha bütüncül bir kavramdır.

Uyku bunun büyük bir parçasıdır ve uyku, Samsung Galaxy Ring’in gerçekten mükemmel olmak için tasarlandığı alandır. Samsung’un hantal form faktörü olmayan Galaxy Watch’ları gibi uyku izleme yeteneklerinin gerçekten mükemmel. Kullanıcı spor salonu sırasında ve yemek hazırlama esnasında Ring’i çıkarma gerekdinimi buluyor. Bu noktada şarj kutusuna geri dönüyor. Sonuç olarak, bugünlerde çoğu akıllı saatin berbat pil ömrünün aksine, neredeyse hiç pili bitmeyecek. Samsung’un birinci nesil Galaxy Ring’i, yüksek fiyat noktasını kaldırabilirseniz, bu yılın giyilebilir cihazıdır.

Samsung Yüzük

  • Fiyat – 399 dolar
  • Sağlık puanları ve tavsiyeleri – Enerji Puanı, Uyku Puanı, Sağlık İpuçları
  • Uyumluluk – Android
  • Pil Ömrü – 6 ile 7 gün arasında
  • Şarj – Taşınabilir şarj yuvası
  • Boyutlar ve ağırlık – Kalınlık: 2.6mm; Genişlik: 7mm; Ağırlık: boyuta bağlı olarak 3 gram veya daha az
  • Renkler ve kaplamalar – Titanyum Siyah, Titanyum Gümüş, Titanyum Altın
samsung galaxy ring review 5.jpg
Samsung Yüzük

Türkiye’de Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Samsung Türkiye, Galaxy Ring için destek sayfası açılsa da satışa çıkacağı tarih netleşmedi. Ancak destek sayfasının açılmasını göz önünde bulundurursak yakın bir zamanda Türkiye’de de satışta olacak.

Önümüzdeki günlerde ya da aylarda Samsung yüzük Türkiye’deki teknolojiseverlerle buluşacak. Fiyat etiketi belli olmayan cihazın diğer ülkelerdeki satış fiyatı 399 dolar.

Önceki İçerikVeri Güvenliği İçin Yeni Şifreleme Teknolojileri
Sonraki İçerikVeri Toplama ve Analizinde Yeni Yöntemler